Kaseya Community

EXCEPTION when clicking on Install/Remove

  • The following error occurs when I click on "Install/Remove" under KES.

    It was working like a champ a few weeks ago. I have not changed ANYTHING with KES since then.



    Error in: https://vsa.sccltd.net/AntivirusTab/ManageAVClient.aspx
    Error Message:The file '/AntivirusTab/ManageAVClient.aspx' does not exist.
    Stack Trace: at System.Web.UI.Util.CheckVirtualFileExists(VirtualPath virtualPath) at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultInternal(VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile) at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultWithNoAssert(HttpContext context, VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile) at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVirtualPathObjectFactory(VirtualPath virtualPath, HttpContext context, Boolean allowCrossApp, Boolean noAssert) at System.Web.Compilation.BuildManager.CreateInstanceFromVirtualPath(VirtualPath virtualPath, Type requiredBaseType, HttpContext context, Boolean allowCrossApp, Boolean noAssert) at System.Web.UI.PageHandlerFactory.GetHandlerHelper(HttpContext context, String requestType, VirtualPath virtualPath, String physicalPath) at System.Web.UI.PageHandlerFactory.System.Web.IHttpHandlerFactory2.GetHandler(HttpContext context, String requestType, VirtualPath virtualPath, String physicalPath) at System.Web.HttpApplication.MapHttpHandler(HttpContext context, String requestType, VirtualPath path, String pathTranslated, Boolean useAppConfig) at System.Web.HttpApplication.MapHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

    Legacy Forum Name: EXCEPTION when clicking on Install/Remove,
    Legacy Posted By Username: chavousc
  • Please log a support ticket on this.

    Jeff.Keyes@kaseya.com

    Legacy Forum Name: KES,
    Legacy Posted By Username: Jeff.Keyes
  • Was there ever a solution to this? I am experiencing this same problem.

    Solution for us was to re-install and make sure AV is OFF.

    Legacy Forum Name: KES,
    Legacy Posted By Username: GDRBrian