Here's a little test which causes Kaseya to freeze IE7 for several minutes...

Put the following into a Monitor Set:
<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
<event_sets>
  <set_elements setName="Backup Exec All" eventSetId="95959843">
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="33919" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="34112" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="34113" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="34114" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="34338" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="57476" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="57743" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="57745" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="57751" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="57752" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="57753" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="57755" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="57796" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="57797" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="58053" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="58054" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="58056" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="58057" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="58058" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="58059" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="58060" username="*" description="*An error occurred while attempting to log in to the following server*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="58061" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="58064" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="65313" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="Backup Exec" category="*" eventId="65314" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="NTBackup" category="*" eventId="8017" username="*" description="*"/>
    <element_data ignore="0" source="NTBackup" category="*" eventId="8019" username="*" description="*"/>
  </set_elements>
</event_sets>

Now create the following report:
Reports tab > Logs
Choose a log to display: Event Logs
Event type: Application
Define events: Backup Exec All
Tickboxes: Error, Warning, Information

Then click Run.
Does anyone else experience the same?

Legacy Forum Name: Problem with reports, Stops KServer,
Legacy Posted By Username: LightJockey


[edited by: Brendan Cosgrove at 12:35 PM (GMT -8) on 12-13-2010] .