Kaseya Community

[K2] SQL2008 Express Reporting setup ?!

  • Hi there,

    Finally building my (upgrade) testmachine. It's a copy of my original environment.
    I installed SQL2008 express advanced with reporting. Setting it up, no problem too. But when i want to access it on http://localhost/Reports it keeps asking me for a login.
    I made the adjustment for adding the Everyone group with system-rights in Reporting already.
    Whereelse must i configure this to show me reportserver without login.
    My KaWebUpdate will not continue Sad

    Please advise..

    Regards,

    PS. it's a stand-alone server without AD

    Legacy Forum Name: [K2] SQL2008 Express Reporting setup ?!,
    Legacy Posted By Username: gdekeijzer
  • gdekeijzer
    Hi there,

    Finally building my (upgrade) testmachine. It's a copy of my original environment.
    I installed SQL2008 express advanced with reporting. Setting it up, no problem too. But when i want to access it on http://localhost/Reports it keeps asking me for a login.
    I made the adjustment for adding the Everyone group with system-rights in Reporting already.
    Whereelse must i configure this to show me reportserver without login.
    My KaWebUpdate will not continue Sad

    Please advise..

    Regards,

    PS. it's a stand-alone server without AD


    Hm.. if i somehowe say to the installation of K2 that my reportserver is located (manually) to http://localhost/reportserver it continues...

    Legacy Forum Name: General Discussion,
    Legacy Posted By Username: gdekeijzer
  • gdekeijzer
    Hm.. if i somehowe say to the installation of K2 that my reportserver is located (manually) to http://localhost/reportserver it continues...


    You got it exactly right. You have to manually put in http://localhost/reportserver in the setup to continue.

    The prompting you are getting for credentials is correct. Put in your Administrator credentials (with domain if you are on one) and it should let you in.

    Legacy Forum Name: General Discussion,
    Legacy Posted By Username: CCDave
  • Yep.. it works.. now testing K2...

    Ouch... it much slower....

    Legacy Forum Name: General Discussion,
    Legacy Posted By Username: gdekeijzer